MR leden en informatie 2017-2018

imagesNY9KLNO1

Mededeling schooljaar 2017-2018

De MR zal zich naast haar gewone taak dit jaar met name toeleggen op ouderparticipatie, de nieuwbouw en de gevolgen voor De Schelp van de invoering van het passend onderwijs. Met vragen over deze of andere schoolse zaken kunnen ouders en personeelsleden zich wenden tot de voorzitter of de secretaris.

*Mocht u een vergadering bij willen wonen, dan bent u van harte welkom!

U kunt hiervoor een mail aan Joyce sturen voor de eerst volgende datum en eventueel de agenda.

Leden MR 2017-2018.

Ouders.

Erwin Fraikin, vader van Mees, VSOoba

Karen Kooijman, moeder van Laura, VSOmb

School:

Jessica Heijnen (assistent): VSOobb dinsdag, donderdag en VSObba vrijdag

Suzanne van Lieshout (leerkracht): SOb maandag, dinsdag, woensdag

Joyce Postma (leerkracht): VSOobb woensdag en VSOmb donderdag en vrijdag (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Verslagen MR:

Klik hier voor het jaarverslag

Klik hier voor de notulen